Ska du dricka drinkar?

Det är dags att blanda upp saker och ting lite grann med några läckra drinkar. Många gånger vill man göra livet lite festligare genom att dricka drinkar. I blogginlägget nedan ger jag min personliga topp 5 läckra drinkar. Många är enkla att blanda till hemma medan andra är enklare att dricka på en bar i Varberg.

Mojito

Mojito har alltid varit en av mina favoritdrycker. Den klassiska mojito har ju smak av lime och mynta. Dock kan man göra många varianter på den, med bland annat hallon, passionsfrukt och blåbär. Den går alltså att anpassa utifrån vilka smaker man tycker om.

Gin & Tonic

En enkel drink som funkar till alla tillfällen, utekvällen såväl som en varm sommarkväll på stranden. Den passar mångas smaklökar och är därför en populär drink. Dock skulle jag säga att smaken är ganska vuxen, den har inte det söta som många unga letar efter.

Pornstar Martini

En riktigt fruktig drink som jag fullkomligt älskar. Passionsfrukt är enligt mig en väldigt bra drinkingrediens, vilket den här drinken är baserad på. Dess fruktighet gör att den är perfekt en varm sommakväll. Den har dock ganska många ingredienser så det är mycket som behöver inhandlas när man ska blanda den hemma.

Espresso Martini

Den här drinken har varit enormt populär på sistone, men jag har alltid älskat kaffe så det är ett givet val. Eftersom det är en kaffedrink passade den perfekt efter maten, lite som en efterrätt. Därför kan den också klassas som lite vuxen.

Margarita

Ännu en klassisk drink, med smak av lime. Den här slår aldrig fel, den passar till alla tillfällen. En varm sommardag skulle jag säga att den är lite extra god.

Några av dem kräver inte många ingredienser och är därmed ganska enkla att blanda till hemma med sina vänner. Andra kräver dock lite mer ingredienser och verktyg, bland annat muddlare. Dessa är enklare att dricka på en bar i Varberg.